Onze doelstellingen

Bureau Scheepvaart Certificering heeft zichzelf een aantal belangrijke doelen gesteld waarmee BSC zich wil profileren en onderscheiden van andere keuringsinstanties.

Klantgericht werken en transparantie staan bij ons voorop. Een belangrijk instrument om deze doelstelling te verwezenlijken is onze eigen webapplicatie waardoor u als klant inzage heeft in uw eigen scheepsdossier. Tevens zorgt de BSC applicatie er voor dat de medewerkers van BSC efficiënt kunnen werken. Om u te "ontzorgen" ontvangt u van BSC bericht op het moment dat er een certificaat of document op het punt staat om te verlopen.

Daarnaast wil BSC het certificeringstraject zo efficiënt mogelijk laten verlopen, het zoveel mogelijk “paperless” werken draagt hier aan bij. Dit betekent dat u, als klant, de inspectierapporten, facturen en andere correspondentie per e-mail ontvangt of kunt downloaden via de applicatie. Het enige wat u uiteraard op papier van ons ontvangt is het nieuwe certificaat. Op deze manier kunnen wij werken tegen een concurrerend tarief.