Team BSC

Robin Hoekstra
Robin kunt u aan boord tegenkomen als inspecteur. Hij bezit vrijwel alle competenties voor inspecties op alle typen schepen in de binnenvaarten heeft een werktuigbouwkundige achtergrond. Daarnaast voert Robin als Technisch Manager de vereiste dossiercontroles uit voor afgifte van de certificaten. Als directeur onderhoudt Robin tevens de contacten met de klanten, belangenverenigingen en de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Lydia Groot - van Woudenberg
Lydia is het eerste aanspreekpunt voor u op het kantoor. Zij verzorgt de administratieve handelingen van aanname opdracht tot en met afgifte van het certificaat. Als kwaliteitsmanager is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 17020. Verder is zij de schakel tussen de organisatie en de certificerende instellingen en maakt zij deel uit van de directie.

Ruben Roeleveld
Ruben heeft een ruime ervaring in de binnenvaartcertificering. Hij is afgestudeerd als scheepsbouwkundig ingenieur. In zijn loopbaan is hij een ca. 5 jaar als inspecteur binnenvaart werkzaam geweest voor ILT. Daarna heeft hij ruim 7 jaar voor klassenbureau DNVGL gewerkt als binnenvaartcoördinator en surveyor op zowel zee- als binnenvaartschepen. Na een korte uitstap in de luxe jachtenbouw is Ruben teruggekeerd in de binnenvaartcertificering bij BSC.

Arie Prins
Arie is elektrisch expert voor binnenvaartschepen en is eigenaar van Rijn en Waal Expertise B.V. Op inhuurbasis voert Arie voor BSC elektrische inspecties uit op locatie, daarnaast keurt hij tekeningen van de elektrische installaties en van elektrisch/hydraulische stuurinrichtingen. Voordat Arie startte met Rijn en Waal Expertise B.V. heeft hij 15 jaar als elektrisch expert bij Inspectie Leefomgeving en Transport gewerkt.

Emile Brouwer
Emile is bij velen een bekend gezicht. Hij heeft al vele jaren ervaring in binnenvaart als schipper, eigenaar van vlakkeurbedrijf Brouwer, scheepsbouw en handelsonderneming Brouwer, Brovo scheepsbouw en Brouwer scheepsbouw. Emile voert op flexibele basis voor BSC zowel casco’s als de gehele certificering uit voor o.a. pleziervaartuigen, zeilende passagiersschepen en drijvende werktuigen.

Daphne Baaijens
Daphne is op maandag, dinsdag en donderdag het eerste aanspreekpunt op kantoor voor onze klanten. Ze heeft de opleiding management economie en rechten afgerond en is bij diverse bedrijven werkzaam geweest als commercieel-, secretarieel- en administratief medewerkster. Haar kennis over de binnenvaartcertificering groeit nog steeds met de dag. Bij BSC verzorgt Daphne de administratieve handelingen van het eerste klantcontact tot de afgifte van de certificaten.