Ons team

Robin Hoekstra
Robin kunt u aan boord tegenkomen als inspecteur. Hij bezit vrijwel alle competenties voor inspecties op alle typen schepen in de binnenvaarten heeft een werktuigbouwkundige achtergrond. Daarnaast voert Robin als Technisch Manager de vereiste dossiercontroles uit voor afgifte van de certificaten. Als directeur onderhoudt Robin tevens de contacten met de klanten, belangenverenigingen en de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Lydia Groot
Lydia is het eerste aanspreekpunt voor u op het kantoor. Zij verzorgt de administratieve handelingen van aanname opdracht tot en met afgifte van het certificaat. Als kwaliteitsmanager is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 17020. Verder is zij de schakel tussen de organisatie en de certificerende instellingen en maakt zij deel uit van de directie.

Ties Siemann
Ties is onlangs afgestudeerd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden als scheepsbouwkundige en vanaf 1 maart 2017 als junior inspecteur actief bij BSC. De combinatie van inspecties aan boord en het uitvoeren van berekeningen en tekeningkeur op kantoor heeft voor Ties de doorslag gegeven om te kiezen voor het vak van inspecteur. Om de benodigde competenties te behalen vindt er een intern opleidingstraject plaats.

Arie Prins
Arie is elektrisch expert voor binnenvaartschepen en is eigenaar van Rijn en Waal Expertise B.V. Op inhuurbasis voert Arie voor BSC elektrische inspecties uit op locatie, daarnaast keurt hij tekeningen van de elektrische installaties en van elektrisch/hydraulische stuurinrichtingen. Voordat Arie startte met Rijn en Waal Expertise B.V. heeft hij 15 jaar als elektrisch expert bij Inspectie Leefomgeving en Transport gewerkt.

Emile Brouwer
Emile is bij velen een bekend gezicht in de binnenvaartwereld. Hij heeft al vele jaren ervaring in binnenvaart als schipper, eigenaar van vlakkeurbedrijf Brouwer, scheepsbouw en Handelsonderneming Brouwer, Brovo scheepsbouw en Brouwer scheepsbouw. Emile heeft als standplaats Zaandam en zal op flexibele basis voor BSC zowel casco’s als de gehele certificering voor pleziervaartuigen uit gaan voeren.

Talitha Rijpert
Talitha komt ons administratief versterken en zij zal u drie dagen per week te woord staan aan de telefoon. Daarnaast verzorgt ze de planning en voert ze allerhande andere ondersteunende taken uit. Ze heeft voorheen verschillende secretariële en administratieve functies vervuld bij bedrijven in de nautische sector.