Voorlichtingsavond Certificering Pleziervaart

Bureau Scheepvaart Certificering organiseert deze winter iedere maand een informatie / voorlichtingsavond met wisselende thema’s. Hierbij komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals mast en tuigage, eerste certificering bestaande schepen etc. Op vrijdagavond 24 november vindt de eerste thema-avond plaats. Het thema van deze avond is: Certificering Pleziervaart.

Robin Hoekstra zal op deze avond middels een power point presentatie uitleg geven over het normenkader. Wat zijn de verschillen tussen het verlichte normenkader en de volledige norm? Ook worden veel voorkomende vragen besproken zoals: welk type AIS is vereist, is een voorpiekschot nu wel of niet verplicht? Daarnaast wordt het certificeringsproces behandeld, welke inspecties zijn nodig, waar kijkt de inspecteur naar bij een casco inspectie, hoe lang is de doorlooptijd? Natuurlijk wordt u ook geïnformeerd over de kosten die de certificering met zich meebrengt.

Wij nodigen u graag uit om bij deze vrijblijvende voorlichtingsavond aanwezig te zijn en uw vragen aan ons te stellen zodat het een interactieve avond wordt.

Bent u er ook bij?

U bent van harte welkom op het kantoor van Bureau Scheepvaart Certificering, Bataviahaven 1 in Lelystad. Parkeren kunt u het beste in de VOC garage, VOC weg 100. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar, de presentatie start om 19.30 uur en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn.

Gezien de beperkte ruimte verzoeken wij u om u aan te melden. Dit kan middels een reactie op onze Facebook pagina, per e-mail: info@bscmail.nl of telefonisch: 0850-290 521.