BSC erkend als keuringsinstantie

Maandenlang werkten Robin Hoekstra en Lydia Groot aan de voorbereiding, accreditatie en het aanwijzingsproces van Bureau Scheepvaart Certificering (BSC). Nu is het bijna zover; binnenkort wijst de Inspectie Leefomgeving en Transport BSC aan als nieuwe keuringsinstantie voor de binnenvaart. BSC is daardoor straks naast het NBKB en Register Holland de derde marktpartij die keuringen en certificeringen van binnenvaartschepen mag verzorgen. Dat is goed nieuws, simpelweg omdat er meer te kiezen valt voor de maritieme sector.

Door de transparante en efficiƫnte manier van werken biedt BSC een klantgerichte dienstverlening tegen een concurrerend tarief. Een belangrijk instrument hiervoor is de eigen webapplicatie. Deze geeft de klant een helder inzicht in het dossier van zijn of haar schip. BSC levert bovendien een stukje extra service door haar klanten tijdig te informeren over de verloopdata van de scheepspapieren.

Met hun ervaring en vooruitstrevende manier van werken willen de medewerkers van BSC de scheepseigenaar zo goed mogelijk van dienst zijn bij het certificeringsproces van het schip. Voor meer informatie en de tarieven: neem een kijkje op scheepvaartcertificering.nl.